Mobila Milano

Canapele si Fotolii

.

.

.

.

.

Camere de Zi

.

.

.

.

.

.

.

.

Dormitoare

.

.

.

.

.

.

.

.

Birouri

..

.

.

.

.

.

.

..

 MOBILA MILANO

reprezinta unele dintre cele mai prestigioase firme producatoare de mobila din zona Milano capitala mondiala a mobilei. Compania are o bogata experienta in satisfacerea exigentelor celor mai sofisticati clienti, activand pana in prezent cu succes in Emiratele Arabe si Rusia. 

Din acest an, am inceput sa ne extindem activitatea si in Romania.

CLIENTII NOSTRI

sunt atat persoane sofisticate, carora le oferim si o gama larga de accesorii, pentru un aspect unitar al spatiului, dar si iubitorilor de frumos cu resurse financiare limitate, pentru care avem pregatite solutii spectaculoase, adaptate la bugetul propus.

CONCEPTUL NOSTRU

este de a crea atmosfera ce reprezinta cel mai bine personalitatea clinetului, identificand ceea ce inseamna pentru fiecare „casa de vis”! De aceea, va punem la dispozitie o oferta completa de STILURI DE MOBILIER, de la stilul clasic si artdeco la cel modern si avandgardist, de la combinatii spectaculoase de lemn, piele si marmura concepute de designeri renumiti pana la cele mai uimitoare replici ale mobilierului din secolele trecute, executate manual, din lemn pretios, cu intarsii de sidef si piele.

Deoarece producatorii de mobila High-Level sunt, de regula, specializati in realizarea unor anumite tipuri de mobilier, ne-am propus sa reunim oferta unor prestigiosi producatori e mobilier si accesorii (covoare, corpuri de iluminat, oglinzi etc.), simplificand astfel demersurile clientilor si usurand munca arhitectiilor sau a designerilor.

http://www.mobilamilano.ro/

Lasă un comentariu