Marcaj rutier realizat cu vopsea profesionala Emex

Marcajele rutiere au rolul de a organiza circulatia, de a indruma si avertiza participantii la trafic si se aplica pe carosabil, pe borduri, dar si alte elemente de constructie ale drumurilor precum parapeti, poduri, pasaje denivelate, parcari etc. Traficul intens si factorii de mediu contribuie la degradarea acestor marcaje rutiere, motiv pentru care este necesara reconditionarea acestora in permanenta. Desigur, pentru rezultate excelente si o rezistenta mai indelungata, se recomanda folosirea unei vopsele de marcaj de calitate superioara.

Chiar daca lucrarile de marcaj rutier au fost efectuate recent, ploile abundente, topirea zapezii si traficul din zona reprezinta cauza principala pentru care elementele de marcaj se degradeaza atat de rapid. Romtehnochim a dezvoltat vopseaua pentru marcaj rutier „Emex Route”, un produs profesional care creste rezistenta lucrarilor de marcaj si asigura o circulatie fara incidente neplacute.

Acest produs are la baza rasini acrilice speciale, aditivi , extenderi si solventi. Specialistii Romtehnochim au conceput aceasta vopsea astfel incat sa reziste la abraziune, apa si trafic intens. Pentru un efect reflectorizant se pot adauga micro-perle din sticla, rezultatul fiind un amestec rezistent si intens din punct de vedere cromatic. Pentru realizarea tuturor tipurilor de marcaje rutiere, vopseaua este disponibila in  culorile alb, galben, rosu si negru, dar si altele la comanda. Proprietatile acesteia, cum ar fi aderenta la suport si elasticitatea, o fac usor de aplicat si intretinut.

     Vopseaua de marcaj rutier „Emex Route” este solutia ideala pentru realizarea benzilor de circulatie, a trecerilor de pietoni, parcarilor sau delimitarea anumitor zone pe beton, asfalt, in hale etc. Pentru a beneficia de toate proprietatile acestei vopsele, aplicarea se va face numai dupa ce suprafata-suport este curatata de praf si alti contaminanti si apoi degresata,. Totodata, suprafata trebuie sa fie stabila si rezistenta, uscata si cat mai neteda. In cazul in care acest produs se aplica pe betoane ce contin aditivi precum silicati sau ceruri, aderenta vopselei poate fi afectata.

Pentru o vizibilitate cat mai intensa a vopselei „Emex Route”, se vor folosi micro perle de sticla, ce contribuie la obtinerea efectului reflectorizant. Acesta este de ajutor celor aflati in trafic in conditii meteo nefavorabile si pe timpul noptii. Marcajul va rezista in timp, fara sa-si modifice culoarea si gradul de vizibilitate. Cum este posibil? Acest produs a trecut printr-o multime de teste, iar formula finala a fost obtinuta in urma unui proces indelungat de optimizare.

Vopseaua de marcaj rutier „Emex Route” nu este o vopsea care rezista doar la uzura, abraziune si actiunea apei, ci si la efectele corozive ale uleiului mineral si benzinei. Aceste substante provin de la autoturisme si in mod normal, contribuie la degradarea carosabilului. Marcajul realizat cu vopsea „Emex Route” rezista fara probleme, iar lucrarile de intretinere nu vor fi atat de frecvente, spre deosebire de alte produse similare prezente pe piata. Puteti folosi cu succes aceasta vopsea si pentru a marca spatii precum terenuri de sport sau parcari, dar si alte zone ce necesita delimitare.

Pentru detalii suplimentare, vizitati pagina produsului, sau contactati echipa Romtehnochim folosind datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s