Zen House Casa Pe structura Metalica 3DsmART Romania

Zen House Casa Pe structura Metalica 3DsmART Romania

Zen House Casa Pe structura Metalica 3DsmART Romania
Zen House Casa Pe structura Metalica 3DsmART Romania
Zen House Casa Pe structura Metalica 3DsmART Romania
http://magazincasa.com
Locuință cu un design bazat pe un concept simplu, clasic, îmbunătațită prin intermediul metodelor moderne de construcție pe structură metalică. Suprafața construită este de 209 mp, având 3 camere, o bucatarie + spațiu de luat masa, o baie, cămară si un living generos care se continuă printr-un perete de sticlă spre terasa acoperită de 30 de mp.

Conceptul Zen House este primul proiect din portofoliul 3D smART set care are un acoperiș tip șarpantă, ridicat la doar 10 grade pentru a ne păstra stilul modern pentru care suntem recunoscuți. Acest artificiu de design face această locuință să adopte un stil modern, oriental, care este fix pe placul clientului.

Tehnologia de construcție pe structură metalică aduce foarte multe avantaje benefice constructorului dar mai ales beneficiarului; timpul de construcție este de doar 60 de zile, mult mai scurt față de metoda clasică care poate dura și un an; permite folosirea spațiilor mari vitrate mult mai ușor, în acest proiect, acest lucru ne ajută să obținem o continuitate între living și terasa ce se observa din gradina.

Rezistența clădirii este mult mai bună față de sistemul clasic constructiv, metalul fiind practic cel mai rezistent material din construcții. Alte elemente folosite ce ajuta si la design sunt eliminarea jgheaburilor exterioare, integrândule în interiorul peretelui pentru a menține arhitectua curată si eliminarea caloriferelor folosind incalzirea in pardoseala pentru o mai buna distribuire a caldurii si un confort termic de lux.

Intreținerea acestui tip de locuință este mult mai ușoară si chiar mai ieftină, deoarece materialele folosite sunt moderne, asigură o izolație mult mai bună, atât fonic cât și termic.

Coeficientul termic este un factor foarte important care este de multe ori neglijat de catre beneficiar. Sistemul nostru constructiv are un coeficientul termic Lambda este de 0.169 w/m2k, față de un perete din cărămidă porotherm 38 + polistiren de 10 cm, care are coeficientul Lambda de 0.269 w/m2k (cu cât este coeficientul Lambda este mai mic cu atât se pierde mai puțină căldură); astfel facturile pe timp de iarnă vor fi mai mici, iar vara casa se menține răcoroasă pe durata zilei.

Structura de rezistență este formată din profile C/W de 14 cm lățime și 1.5mm grosime, iar in compoziția peretelui intră vată bazaltică de 10 cm cu rol de izolație, folie anticondens, două straturi de plăci de ghips carton de 1,25 cm(pentru o rezitență portantă mai mare) și finisajele, glet și lavabil. Spre exteriorul peretelui se monteaza pe profilul metalic placa de vidiwall de 1,25 cm (noul înlocuitor al plăcilor OSB), peste izolația de polistiren expandat de 10 cm și ultimul strat, de tencuiala decorativă. Mai multe detalii despre modulele metalice folosite și construcția pereților si planșeului puteți găsi in acest album: httpa//goo.gl/UvJ6iL:::http://goo.gl/UvJ6iL

Având în vedere că ne place sa facem lucrurile de la A-Z pentru a putea garanta calitatea serviciilor noastre, ne ocupăm începând de la autorizațiile necesare, de proiect în funcție de preferințe, de construcția în sine pâna la recepția lucrării.

Vă așteptăm la birou pe strada Gheorghe Doja, Nr. 31, Ap.2, Târgu-Mures, să vă cunoaștem preferințele.
Pentru programari și detalii contactați-ne telefonic sau prin email.

tel. 0749-185.629
e-mail. 3dsmartset@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s