Concept SeaHouse

Un concept ce arata avantajele sistemului de constructie pe structura metalica modulara si designul modern, proiectul ‘Sea House’ imbina designul unei case de familie moderna cu ambianta unei case pe faleza, aducandu-ti ‘sub picioare’ marea!

Casa este construita din module metalice prefabricate din otel indoit la rece ceea ce permite conceptului console si deschideri mari. Avantajele principale date de structura metalica sunt timpul de executie redus, deoarece structura prefabricata se monteaza rapid, in orice anotimp si are o greutate proprie mult redusa fata de sistemul clasic de caramdia si beton reusind sa se faca economii semnificative la cantitatea de beton necesara pentru fundatie, dar reusind sa aiba totusi o rezistenta chiar sporita fata de sistemul clasic. Peretii ofera o izoltie foarte buna cu un coeficient de transfer al caldurii redus datorat peretilor de tip sandwich cu izolatiei dubla din polistiren la exterior si vata minerala la interior.

Cu gandul la vara am proiectat aceasta casa inovativa si plina de viata, cu pergole si terase mari chiar si la etaj, pentru a putea avea cel mai relaxant weekend fara griji! Piscina este elementul cel mai impozant din curte, in jurul careia s-a construit terasa si un splendid loc de relaxare chiar deasupra apei, se continua chiar pana sub dormitorul principal, prin care se poate vedea apa de piscina, prin podeaua transparenta, care zicem noi ii da un farmec aparte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s