Placari sticla Vopsita

Va stam la dispozitie cu consilierea pentru design si executie la dimensiunile, formele, culorile si modelele optime.
Datorita suprafetei pe cat de robuste pe atat de elegante, solutiile pe baza de sticla sunt utilizabile peste tot unde este nevoie de design modern, de bun gust si de functionalitate maxima, in domeniul privat sau in domeniul public, in bucatarii din apartamente, cat si in domeniul gastronomic si cel hotelier.
Panourile decorative din sticla colorata securizata sunt o alternativa moderna la placile clasice de faianta, folosite de zeci de ani in placarea peretilor din bucatarie.
In 2013 tot mai multi designeri renunta la placarile cu faianta in proiectele de amenajare a bucatariilor si bailor ultra-moderne, in favoarea panourilor colorate din sticla, considerandu-le deosebit de frumoase si spectaculoase.
PLACARI STICLA va sta la dispozitie cu consilierea pentru design si executie la dimensiunile, formele, culorile si modelele optime atat pentru blaturi de lucru cat si pentru pereti din sticla sau usi din sticla, astfel incat veti starni admiratia oricarui vizitator din bucataria dvs. Datorita suprafetei pe cat de robuste pe atat de elegante, solutiile pe baza de sticla sunt utilizabile peste tot unde este nevoie de design modern, de bun gust si de functionalitate maxima, in domeniul privat sau in domeniul public, in bucatarii din apartamente, cat si in domeniul gastronomic si cel hotelier. Blaturi de lucru din sticla, peretii din sticla securit, cat si usi din sticla vor imprumuta bucatariei dvs. expresia unei clase de eleganta superioare. Clientul trebuie sa detina bucataria care i se potriveste, prin intermediul inovatiilor patentate, noi fixam noi repere si nu lasam nesatisfacute nici una dintre cerintele clientilor nostri.
Executam usi glisante din sticla securizata pentru compartimentari de birouri sau pentru casa Dvs.
Sablare cu model sau transparent.
Usa glisanta simpla sau in 2 canate, cu parte fixa sau fara.
Usile din sticla pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, fiind ideale pentru creearea unor spatii luminoase, dar intime in acelasi timp, in cladiri de birouri, cabinete medicale , sedii firma sau in locuinte.

Frumusetea sticlei in combinatie cu delicatetea accesoriilor, confera spatiului o personalitate unica , cu efecte de lumina si stralucire senzationala.
Sticla securizata de 6,8,10 sau 12mm, se poate personaliza prin sablare, vopsire, pictura sau autocolant.

Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Utilizarea feroneriilor DORMA de inalta calitate, confera usilor un finisaj atent si un aspect high-tech.
Marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii.

telefon: 0745-259.044

email: oncasa@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s