Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX

Vopsea   Insonorizanta

Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX

     Vopseaua Antifonica EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri speciali, extenderi, inhibitori de coroziune si aditivi performanti, avand ca principala destinatie realizarea de izolatii fonice de buna calitate si de a conferi rezistenta componentelor inferioare ale autovehiculelor impotriva factorilor agresivi ca nisipul, sarea, noroiul, etc., asigurand totodata si protectia impotriva coroziunii. Este un produs de ultima generatie, fara compusi toxici sau azbest, cu performante excelente, mult superioare produselor similare, pe baza de solvent.

Caracteristici principale:

– Nu se scurge la aplicare;
– Timp de uscare redus;
– Buna aderenta la metal, lemn si PVC;
– Buna rezistenta la abraziune;
– Foarte bun efect antifonic;
– Aplicabilitate excelenta in straturi groase.
– Protectie remarcabila la lovituri;
– Protectie remarcabila la mediu sarat si agenti anti-inghet;
– Buna rezistenta la temperaturi ridicate si scazute.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Antifonica – Insonorizanta EMEX, este destinata folosirii profesionale in scopul protejarii (antifonarii) componentelor inferioare ale caroseriilor cat si pentru acoperirea in vederea protectiei si izolarii fonice a suprafetelor metalice expuse unor solicitari mecanice repetate (nisip, criblura) sau a unor agenti corozivi de tipul: apa, sare, noroi, gheata, agenti de natura organica folositi pentru prevenirea formarii ghetii pe sosele.
     Se utilizeaza in mod special la: caroserii si piese auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafate metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, chiar si acoperisuri, etc.
     Desi are putere mare de protectie anticoroziva acest antifon nu se aplica pe suporturi ruginite.  Astfel, zonele afectate de coroziune vor fi in prealabil curatate cu Solutia pentru IndepartareaGrund Anticoroziv Hidrosolubil  Ruginii EMEX RUST STOP si, eventual acoperite cu EMEX AQ ECO.
     Suprafetele care au mai fost vopsite vor fi curatate cu decapant Emex CM CLEANER, sau .
     Dincolo de destinatia principala, suprafetele pe care Vopseaua Antifonica EMEX poate fi aplicata prezinta o plaja fdecapant ecologic EMEX PC ECOoarte mare pentru toate substraturile din zidarie, lemn sau metal, acest tip de vopsea avand o aderenta foarte ridicata pe majoritatea tipurilor de suprafete.

Fişă Tehnică !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s